Bútorfestő tanfolyam kategória bejegyzései

Mozaikozás Február 23.

Ha szereted az üvegmozaikból készített tárgyak sajátos csillogását, vagy ha érdeklődsz a mandalakészítés iránt, akkor várlak az „Üvegmozaik Mandala Workshopon”, ahol egybeötvözzük a kettőt!
Elkészítheted saját mandaládat, amely már önmagában is egy spirituális élmény. Segít ellazulni, megnyugtat, a színek kavalkádja pedig hozzájárul a belső egyensúlyod kialakításához.

A mandala célja a tudatosság egységének és a dolgok ideális rendjének a helyreállítása szimmetrikus, koncentrikus vagy sugarasan kialakított színes körök révén. Azt mondják, hogy a tudatos fejlődési folyamat lélekvezetője. Az együttérzés, a bölcsesség és az erő a legmagasabb tudatállapot, melyeknek elnyeréséhez a mandala hozzásegíti alkotóját.
És ha már elkészítetted, akkor haza is viheted, hogy otthonodnak is csodálatos hangulatot kölcsönözzön, a környezetedre is hatással legyen.
A workshop során egy 30 cm átmérőjű falapra dolgozunk, igény szerint előre megrajzolt mintát követve, vagy ha a fantáziád határtalan, Te magad tervezheted meg a mintát, de kész sablonok közül is válogathatsz. A mandala elkészítéséhez nem szükséges előzetes képzettség vagy gyakorlat, tehát ha még sohasem próbáltad, itt az alkalom. Megismertetlek a színek jelentésével és munkádhoz 40 féle színű üvegmozaikból tudsz válogatni. Minden alapanyagot biztosítok. Munkád biztos, hogy egyedi lesz! A kész mandala hátuljára fém képtartót helyezünk, mellyel könnyedén a falra akaszthatod.

A kiscsoportos workshopon maximum 8 főt tudok fogadni, hogy mindenkire elég időt tudjak fordítani.
Részvételi díj: 4000 Ft + anyagköltség: 3500Ft.
A részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a hviki77@gmail.com e-mail címre várom. 
A helyedet 3000Ft előleg átutalásával tudom biztosítani, erről a részleteket e-mailben küldöm.

Helyszín: 2040 Budaörs, Kismartoni u.45. Kamaraerdei Közösségi Ház
Időpont: 2019 február 23. szombat, 14-19 óráig

Várlak szeretettel!

Hegedűs Viki
Bútorfestés és mozaikozás oktató
www.plantagodesign.hu

Bútorfestő tanfolyam december 8.

 „Kezdő bútorfestő tanfolyam”
Időtartam: 14:00-19:00
Leírás:1.) Kezdő bútorfestő tanfolyam

A tanfolyamon elsajátíthatod a különböző festési eljárásokat, eszközhasználatot és megtanulhatod, milyen alapanyagokra és felületekre hogyan lehet használni a krétafestéket.

Megismeritek a festés előtti állapotfelmérés lehetőségeit, hogyan tisztítsuk le a felületet, az apróbb felületi hibákat hogyan javítsuk ki és milyen szerekkel, miként szútalanítsuk a sérült felületet.

Megtanulhatjátok, hogyan érhetünk el vintage és shabby chic hatást a bútoron a különböző festési technikákkal, mint pl.: visszacsiszolás, száraz-ecset technika és antikolás, valamint a felület lezárásának lehetőségeit: lakkozás és waxolás.

Megtanítom, hogyan díszítsd a felületet transzferálással (papírra nyomtatott tetszőleges kép felvitele a fára, egyéb anyagra), valamint decoupage technikával és stencillel.

Az oktatás folyamán az általad elhozott tárgyat közösen varázsoljuk át. Kérlek, hozz magaddal egy széket, kis asztalt, polcot , amit szeretnél újjávarázsolni! A foglalkozáson közösen elkészített ajtótáblát, amin a technikákat megmutatom, hazaviheted.

Tanfolyam díja: 13.000.-Ft.

Előleg befizetése a helyed biztosítására: 5000.-Ft.

A tanfolyamot Hegedűs Viki mozaik és bútorfestés oktató tartja és szervezi a Plantago Designtól. Jelentkezni emailben lehet: hviki77@gmail.com

Részletek: www.mozaikom.hu

 

Kreatív krétafestő gyermek foglalkozás november 22.

Karácsonyváró krétafestő gyermekfoglalkozás

A krétafestékkel nemcsak bútorokat, hanem kisebb dísz- és ajándéktárgyakat is lefesthetünk. Karácsony közeledtével a gyermekeknek is szeretném megmutatni, hogy krétafestékkel milyen szép, egyedi munkákat tudunk létrehozni.
A kézműves foglalkozáson a gyerekek megtanulják a krétafestékkel történő festési technikákat és többféle díszítési eljárást, úgymint antikolás, dekupázs, réteges festés, szárazecset technika, stencilezés és transfer technika (tükrözve kinyomtatott kép felhelyezése tetszőleges fatárgyra).10 féle karácsonyi stencilből és 43 féle festékszínből, többféle fatermék közül (pl.ajtótáblák és fadobozok) választhatnak a gyerekek és elkészítik saját munkájukat, melyet hazavihetnek. A foglalkozásokat a magyar krétafesték, a „HH festék” hivatalos bútorfestés oktatója, Hegedűs Viki szervezi és tartja.
A foglalkozáson maximum 7-8 főt tudunk fogadni azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson. 

Kinek ajánlott: 8 éves kortól
A tanfolyam ára: 6000.-
Előleg befizetése a hely biztosítására: 3000.-/ határideje: nov.19.
Jelentkezési feltételek, további információ:
Hegedűs Viki, e-mail: hviki77@gmail.com
http://www.plantagodesign.hu/tanfolyami-jelentkezes/