Bútorfestő tanfolyam december 8.

 „Kezdő bútorfestő tanfolyam”
Időtartam: 14:00-19:00
Leírás:1.) Kezdő bútorfestő tanfolyam

A tanfolyamon elsajátíthatod a különböző festési eljárásokat, eszközhasználatot és megtanulhatod, milyen alapanyagokra és felületekre hogyan lehet használni a krétafestéket.

Megismeritek a festés előtti állapotfelmérés lehetőségeit, hogyan tisztítsuk le a felületet, az apróbb felületi hibákat hogyan javítsuk ki és milyen szerekkel, miként szútalanítsuk a sérült felületet.

Megtanulhatjátok, hogyan érhetünk el vintage és shabby chic hatást a bútoron a különböző festési technikákkal, mint pl.: visszacsiszolás, száraz-ecset technika és antikolás, valamint a felület lezárásának lehetőségeit: lakkozás és waxolás.

Megtanítom, hogyan díszítsd a felületet transzferálással (papírra nyomtatott tetszőleges kép felvitele a fára, egyéb anyagra), valamint decoupage technikával és stencillel.

Az oktatás folyamán az általad elhozott tárgyat közösen varázsoljuk át. Kérlek, hozz magaddal egy széket, kis asztalt, polcot , amit szeretnél újjávarázsolni! A foglalkozáson közösen elkészített ajtótáblát, amin a technikákat megmutatom, hazaviheted.

Tanfolyam díja: 13.000.-Ft.

Előleg befizetése a helyed biztosítására: 5000.-Ft.

A tanfolyamot Hegedűs Viki mozaik és bútorfestés oktató tartja és szervezi a Plantago Designtól. Jelentkezni emailben lehet: hviki77@gmail.com

Részletek: www.mozaikom.hu

 


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük