Húsvétoló

3 napon át (2023. április 8.-10-ig) együtt húsvétoltunk Budaörsön a Kamaraerdei Parkban, ahol kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogattunk szórakozást.

Nagy sikere volt a Húsvéti tojás vadászatnak, melynek keretein belül a Hosszúréti Patakmenti sétány területén a délután folyamán elrejtettünk papírtojásokat és azokat, akik megtalálták, a nyuszika és barátai Donald kacsa és Mickey egér cukorkával, csokoládéval ajándékozta meg.

A programot Húsvéti kézműves foglalkozások színesítették, Nyuszi kapitány bábelőadása, a Réparetekmogyoró gyerekkoncertje és az Így tedd rá táncház előadásaival pedig még a legkisebbeket is elvarázsolta.

A kortalan szórakozásról egy egész vidámpark is gondoskodott egy  22 m magas óriáskerékkel, dodzsemmel, hatalmas ugrálóvárral, kisvonattal, körhintával és céllövöldével.

A bátrabbak kipróbálhatták a Póni lovaglást az arcfestést és a csillámtetoválást is és élő nyuszikat vehettek kézbe vagy barit etethettek.

Az időjárás eleinte nem volt kegyes hozzánk, de végül a napsugarak utat törtek maguknak és elzavarták az esőfelhőket, így nagy számú közönség élvezhette ezeket a színes és kalandos programokat.

Köszönjük fotósunknak, Balogh-Molnár Enikőnek (Paper Plane Photography), hogy képekbe zárta ezt az élményt!

 

A fotós további munkái:

https://www.paperplanephotography.com/

https://www.facebook.com/paperplanephotograph

https://www.instagram.com/paper_plane_photography/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük