Babaváró festőparty

Közeleg a nagy nap? Tedd felejthetetlenné a várakozást!❤️♥️

A babaváró buli egy nagyszerű alkalom, hogy a leendő szülők, a rokonok és a barátok együtt ünnepeljék a legújabb családtag érkezését. Az Ezerszínű Alkotóműhely csapatának a célja hogy az örömteli napot kreatívvá és emlekezetessé varázsolja. Ezen a napon mi gondoskodunk mindenről, hogy Ön és vendégei pihenhessenek, szórakozhassanak és szép emlékeket alkossanak, melyek egy életre megmaradnak! Barátságos művészeink mindig készen állnak, hogy egyéni tippeket és tanácsokat adhassanak, hogy egy gyönyörű festményt alkossanak, amelyet igazán büszke lehet a sajátjának nevezni! Kisfiú lesz vagy kislány? Sok esetben a vendégek, néha még a leendő apuka számára is a Baby Shower rendezvényen derül ki, hogy kisfiú vagy kislány rejtőzik a pocakban. A nagy bejelentést érdemes emlékezetes, szórakoztató formában megtenni, hiszen valóban sorsdöntő információról van szó. Ehhez látványos megoldásokat kínálunk a Baby Shower szervezéséhez kapcsolódóan, melyek tovább fokozzák az egyébként is kivételes pillanat hangulatát. Végül persze akár fiú, akár lány lesz a baba, az érkezése minden esetben óriási öröm lesz!

✔️Ha különleges élményekkel szeretnéd gazdagítani a babavárást

✔️Ha szeretnéd, hogy a rokonok és a barátok közösen vegyenek részt egy fergeteges hangulatú eseményen

✔️Ha fontosnak tartod hogy a leendő szülőket segítő, támogató közeg vegye körül életük legnagyobb fordulópontja előtt, akkor: keress bennünket.

A Babavaró festő partyn minden eszközt biztosítunk, minden vendég saját képpel távozik. Az élményfestéshez nem szükséges művészi jártasság, vagy különösebb kézügyesség. A rendezvénnyel más helyszínre is szívesen kitelepülünk.♥️

Bővebb információ kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com Tel 06/30/487-7885 #ÉlményfestésBudaörsön


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük